'Plagiat kah aku?

Baru² ni aku dapat message kat shoutbox from someone claimed as ‘hero’. Well, katenye aku ni ‘plagiat’ (make copies from other blog).

What really matters is.. antara sebab aku bukak blog ni:

1. Aku nak tulis whatever yang aku rase nak tulis
2. Nak share ape² je artikel yang aku jumpe yang aku rase best utk disharekan

And of course, aku akan letak sumbernye.. setidak²nya ade bagitau kat mane datangnye tulisan tu.

Anyway, its up to you guys on how you would think of this blog.
Takde mase aku nak layan karenah nye especially yang jenis takde budi bahase.

Haha.. sekian

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s