Cookie monsta'

cookie monsta
Hari ni punya la lapar.. sampai je opis aku takde idea nak breakfast ape. Sudahnye biskut² from hamper raya (tak habis² lagi dari haritu) jadik mangsa aku. Tanpa rasa belas kasihan, biskut² tadi telah aku lahap sebersih² nye.

Tapi yang jadik hal nye tu.. hamper² raya ni actually hamper² hampeh. Why? sebabnye harapkan packaging je besar.. tapi isi kandungan nye agak la ciput! ade la dalam 1/4 daripada saiz kotak tu adalah bende makan nye tu (which in this case.. biskut tu)

Anyway.. aku nak komen lebih pun watpe. Cuma business hamper ni bebetul buat $$$.
Cost rendah.. Jual mahal..

Apepun, syukur aku pagi ni dapat makan.. biskut pun biskut laa.. jadi cookie monsta! hahaha

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s