Don't mess with a crow

Salam,

Selingan di pagi Khamis bulan Ramadhan 😆

Pernah tak korang baca pasal perihal gagak. Kalau kite kacau dia pastu dia kejar balik?
Well, tadi mase aku stuck dekat MEX Highway, aku ternampak ade aksi burung kejar mengejar.

Siape kejar siape?

Gagak kejar helang! 😛

Punca kejar mengejar tu rase aku disebabkan si helang curik sahur pagi si gagak. Tak padan dengan kecik nye tapi selambe je kejar helang tu.. lame jugak sampai la helang tu terbang tinggi lagi ke tahap gagak xleh kejar. ( huh, yang aku ni pun sambil tengah drive leh layan tengok.. sib baik x jadik ape² :mrgreen: ) Kalau ade tak drive mau aku snap gambar cukup²

Lepas dah jauh helang tu larikan diri.. dia turun balik. Tapi nasib x baik kene kerumun dengan gagak.. hahaha.. otai betul!

Moral of the story: Don’t mess with gagak 👿

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s