Cookie monsta'

cookie monsta
Hari ni punya la lapar.. sampai je opis aku takde idea nak breakfast ape. Sudahnye biskut² from hamper raya (tak habis² lagi dari haritu) jadik mangsa aku. Tanpa rasa belas kasihan, biskut² tadi telah aku lahap sebersih² nye.

Tapi yang jadik hal nye tu.. hamper² raya ni actually hamper² hampeh. Why? sebabnye harapkan packaging je besar.. tapi isi kandungan nye agak la ciput! ade la dalam 1/4 daripada saiz kotak tu adalah bende makan nye tu (which in this case.. biskut tu)

Anyway.. aku nak komen lebih pun watpe. Cuma business hamper ni bebetul buat $$$.
Cost rendah.. Jual mahal..

Apepun, syukur aku pagi ni dapat makan.. biskut pun biskut laa.. jadi cookie monsta! hahaha

Cookie monsta'

cookie monsta
Hari ni punya la lapar.. sampai je opis aku takde idea nak breakfast ape. Sudahnye biskut² from hamper raya (tak habis² lagi dari haritu) jadik mangsa aku. Tanpa rasa belas kasihan, biskut² tadi telah aku lahap sebersih² nye.

Tapi yang jadik hal nye tu.. hamper² raya ni actually hamper² hampeh. Why? sebabnye harapkan packaging je besar.. tapi isi kandungan nye agak la ciput! ade la dalam 1/4 daripada saiz kotak tu adalah bende makan nye tu (which in this case.. biskut tu)

Anyway.. aku nak komen lebih pun watpe. Cuma business hamper ni bebetul buat $$$.
Cost rendah.. Jual mahal..

Apepun, syukur aku pagi ni dapat makan.. biskut pun biskut laa.. jadi cookie monsta! hahaha